Με… θετική ενέργεια θα μπει στα παρκέ της Α2 ο ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Με… θετική ενέργεια θα μπει στα παρκέ της Α2 ο ΑΣΕ Δούκα

Η σκληρή και καθημερινή δουλειά συνεχίζεται για τους παίκτες του ΑΣΕ Δούκα, με στόχο να φτάσουν στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων για τη νέα περίοδο, αναφέρει το σωματείο των Βορείων Προαστίων στην ιστοσελίδα του.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας καθόρισε το πρόγραμμα των «μπλε», το οποίο όμως δεν έχει μεγάλη σημασία, σύμφωνα και με τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Σάββα Συμεωνίδη, καθώς αυτό που προέχει είναι η σωστή προετοιμασία.

«Δεν στέκομαι στις κληρώσεις. Δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο, παρά μόνο για να γίνεται μια ευχάριστη καλοκαιρινή κουβέντα. Αυτό που μας νοιάζει ως ομάδα είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται ώστε να είμαστε έτοιμοι μόλις αρχίσουν οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΑΣΕΔ και πρόσθεσε αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας και το κλίμα στην ομάδα:

«Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βαδίζουμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα και καθημερινά υπάρχει βελτίωση, παρά τα προβληματάκια τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε, όπως αυτό του Μανώλη (σ.σ.: Παπαμακάριος), τον οποίο θα προφυλάξουμε για λίγες ημέρες.

»Δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς, με πολύ μεγάλο κέφι και διάθεση. Στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και στις προπονήσεις. Η ομάδα αποπνέει θετική ενέργεια και αυτό μας κάνει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι για το μέλλον».

Η ομάδα μας αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις το επόμενο Σάββατο 17/9 (εκτός έδρας) κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, στο πλαίσιο της έναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet