Ήττα για τους Παίδες κι Εφήβους της Νίκης από τον Χολαργό
Αθλητισμός

Ήττα για τους Παίδες κι Εφήβους της Νίκης από τον Χολαργό

Την ήττα γνώρισα οι Παίδες και οι Έφηβοι της Νίκης Αμαρουσίου από τα αντίστοιχα τμήματα του Χολαργού, για τα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ.

Το παιδικό τμήμα της ομάδας, που αποτελείται κυρίως από παιδιά που συμμετέχουν και στο Πρωτάθλημα των Παμπαίδων, «κοίταξε στα μάτια» για ένα ημίχρονο των Χολαργό, όντας πίσω στο σκορ με 26-22. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο το συγκρότημα του Δημήτρη Κουκουζέλη κουράστηκε, με τον Χολαργό να ξεφεύγει στο σκορ και να κερδίζει με 67-34. Δεδομένου βέβαια ότι η πλειοψηφία των μελών της ομάδας είναι τουλάχιστον έναν χρόνο μικρότεροι από τους αντιπάλους, η εικόνα της Νίκης ήταν καλή, όπως σχολιάζει η ομάδα στην ιστοσελίδα της.

Το Εφηβικό τμήμα της ομάδας, από την πλευρά του, στάθηκε άτυχο, γνωρίζοντας την ήττα έπειτα από ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι με 59-58 (ημίχρονο 28-25 υπέρ του Χολαργού). Η ομάδα του Χρήστου Αναστασίου, που αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα, οπότε χρειάζεται χρόνο για να βρεθεί στο γήπεδο, πάλεψε σε όλο τον αγώνα, αλλά κάτι οι χαμένες βολές, κάτι η ατυχία, το αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει την πρώτη ήττα της.

Την επόμενη αγωνιστική, τόσο το Παιδικό όσο και το Εφηβικό τμήμα της ομάδας θα αντιμετωπίσουν το Κορωπί εντός έδρας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet