Παραολυμπιονίκες αθλητές τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Παραολυμπιονίκες αθλητές τίμησε ο Δήμος Αμαρουσίου

Τρεις Παραολυμπιονίκες, αθλητές του ΑΣΚΑ Αμαρουσίου, βράβευσε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου, για τις διακρίσεις τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με τις οποίες έκαναν υπερήφανο τόσο το Μαρούσι όσο και όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα οι τρεις αθλητές που τιμήθηκαν είναι:

  • o Παναγιώτης Τριανταφύλλου, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη Σπάθη, κατηγορίας Β,
  • ο Κώστας Δήμου, ο οποίος κατέκτησε την 4 η θέση στο άθλημα της Άρσης Βαρών σε πάγκο, στην κατηγορία + 107 Kg και
  • ο Ιμπραήμ Αλ Χουσεΐν, Σύρος πρόσφυγας που προπονείται με τον ΑΣΚΑ Αμαρουσίου και συμμετείχε στο άθλημα της κολύμβησης με την ομάδα των Ανεξάρτητων Παραολυμπιακών Αθλητών τιμήθηκε με το βραβείο «Youn Whang Dai», που αποτελεί παγκόσμια αναγνώριση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οι αθλητές μας έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και έγιναν άξιοι συνεχιστές της ολυμπιακής ιστορίας της πόλης μας, καθιστώντας τη γενέτειρα ολυμπιονικών. Με την προσπάθειά τους έγιναν φωτεινό σύμβολο και πρότυπο για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό δίνοντάς τους το μήνυμα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και πως με θέληση και σκληρή δουλειά όλα είναι δυνατά. Σήμερα, στην αίθουσα αυτή αποδεικνύουμε έμπρακτα, ότι αυτή η πόλη ξέρει να τιμά αυτούς που μας δόξασαν και μας δοξάζουν σε στάδια και σε γυμναστήρια, σε παλαίστρες και σε κολυμβητήρια, σε κάθε αθλητικό χώρο.

»Ο Δήμος Αμαρουσίου στεκόταν πάντα αρωγός και με τις πρωτοβουλίες του στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και με τις πολυάριθμες αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο και τις οικονομικές ενισχύσεις σωματείων και αθλητικών εκδηλώσεων, στηρίζει με όλους τους δυνατούς τρόπους την αθλητική δραστηριότητα στην πόλη μας».

Την οργάνωση της βράβευσης επιμελήθηκε η Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, ενώ τον συντονισμό είχε η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet