Συνεχίζει αήττητος ο ΑΣΕ Δούκα στο ποδόσφαιρο σάλας
Αθλητισμός

Συνεχίζει αήττητος ο ΑΣΕ Δούκα στο ποδόσφαιρο σάλας

Χωρίς «στάσεις» συνεχίζει την πορεία της η Ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα, η οποία το βράδυ του Σαββάτου (12/11) πρόσθεσε στο ενεργητικό της την έβδομη φετινή της νίκη, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, απ΄ όπου και η περιγραφή του αγώνα που ακολουθεί.

Οι «μπλε» παρέμειναν αήττητοι για ακόμη μια αγωνιστική, ξεπερνώντας και το εμπόδιο του ισχυρού Πρωτέα, με σκορ 3-0, σε ματς που διεξήχθη στο Δαΐς για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν από νωρίς (3΄) μετά από κάθετη μπαλιά του Neutzling Ferreira και όμορφο πλασέ του Κάρμη για το 1-0.

Το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου έκρυβε μεγάλη ένταση, γρήγορο ρυθμό, πολλές χαμένες ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες αλλά όχι κάποιο δεύτερο γκολ.

Αυτό προέκυψε στο 31΄ μετά από «βολίδα» του Σταυρακόπουλου, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0, μεταφέροντας οριστικά το άγχος στους φιλοξενούμενους.

Οι τελευταίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 33΄ ο Καραβίδας έγραψε το τελικό 3-0, με τους παίκτες του Πρωτέα, στη συνέχεια, να έχουν φλύαρη υπεροχή και τους γηπεδούχους να σκέφτονται ήδη το μεγάλο ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ.

ΑΣΕ Δούκα (Γιάννης Μοστριός): Πομώνης, Σιούτης, Μικέλης, Κονδυλάτος, Καραβίδας, Μάλοβιτς, Κάρμης, Κωνσταντίνου, Σταυρακόπουλος, Πολύδωρος, Αλιφέρης, Neutzling Ferreira

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet