2ο Τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Ραχωβίτσας»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

2ο Τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Ραχωβίτσας»

Το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, τιμώντας τη μνήμη του πολίτη του Δήμου Δημήτρη Ραχωβίτσα για την ανεκτίμητη προσφορά του στον αθλητισμό από τις θέσεις όπου υπηρέτησε με ζήλο και αφοσίωση, εμπνέοντας στη νέα γενιά τα ιδανικά του «ευ αγωνίζεσθαι».

Το Τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Ραχωβίτσας» που έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό, έγινε θεσμός στην πόλη του Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, σε ένδειξη αναγνώρισης του ήθους και της προσφοράς του φίλου και συμπολίτη στον αθλητισμό και στην κοινωνία, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση.

Το διήμερο Τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2014, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοκκινιάς (Μεγ. Αλεξάνδρου 125 & Δημ. Ασημακοπούλου, Μαρούσι), με τη συμμετοχή των τεσσάρων Αθλητικών Σωματείων, στα οποία ο Δημήτρης Ραχωβίτσας υπήρξε αθλητής και σημαίνων παράγοντας στη διοίκησή τους.

Ως συμβολική τιμή εισόδου στο Τουρνουά έχει ορισθεί η τιμή των 2,5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου. Ο Δήμος Αμαρουσίου απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής προς τους συμπολίτες για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής, αλλά και προς τα αθλητικά σωματεία της πόλης με την παρουσία συναθλητών και φίλων τους στους αγώνες.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου

  • 18:00: 1ος ημιτελικός, Δούκας – Πανερυθραϊκός
  • 20:00: 2ος ημιτελικός, Νίκη Αμαρουσίου – Γ.Σ. Αμαρουσίου

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

  • 18:00: μικρός τελικός
  • 20:00: τελικός – απονομές

Δείτε την Αφίσα του Τουρνουά

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet