«Πάνοπλη» απέναντι στον Αμύντα η Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

«Πάνοπλη» απέναντι στον Αμύντα η Νίκη Αμαρουσίου

Να κλείσει ιδανικά το 2015 θα επιδιώξει η Νίκη Αμαρουσίου την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στις 17:00, στο κλειστό της Κοκκινιάς, απέναντι στον ιδιαίτερα ισχυρό Αμύντα, στην αναμέτρηση με την οποία θα ολοκληρώσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για το τρέχον έτος.

Το ευχάριστο για τον προπονητή Γιώργο Κωλέτση είναι το γεγονός ότι θα έχει γεμάτη τη «φαρέτρα» του, εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με την ομάδα της Δάφνης, καθώς ο Κώστας Σαλτουρίδης ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση, που τον ταλαιπωρούσε από την προηγούμενη εβδομάδα και θα δώσει το «παρών» κόντρα στον Αμύντα.

Ο τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, Γιώργος Κωλέτσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Νίκης Αμαρουσίου για το ματς με τον Αμύντα, τόνισε: «Είναι ο τελευταίος μας αγώνας για το 2015, ως εκ τούτου θέλουμε -και θα κάνουμε τα πάντα γι΄ αυτό- να σφραγίσουμε τη χρονιά που φεύγει με μία μεγάλη νίκη… Φυσικά, ο Αμύντας -ομάδα που σταθερά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις πάνω θέσεις στη βαθμολογία της Β΄ Εθνικής, διεκδικώντας την άνοδο, ενώ μέχρι το 2012 αγωνιζόταν στην Α2- έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός φέτος και αν μη τι άλλο αποδίδει αρκετά καλό μπάσκετ, από τα καλύτερα στην κατηγορία. Είναι ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, βασίζεται στο επιθετικό της ταλέντο, καθώς διαθέτει παίκτες ποιοτικούς με μεγάλη εμπειρία και θα πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να καταφέρουμε να τους σταματήσουμε. Όπως, λοιπόν, γίνεται αντιληπτό τα πάντα για εμάς ξεκινούν από την άμυνα, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι και να έχουμε συγκέντρωση από το πρώτο… δευτερόλεπτο. Αυτό που θέλουμε και έχουμε ανάγκη είναι η… έξτρα βοήθεια από την εξέδρα μας, η οποία μέχρι τώρα βρίσκεται στο πλευρό μας και μας στηρίζει και στα εύκολα και στα δύσκολα. Οι παίκτες μου κι εγώ τους καλούμε, λοιπόν, να δώσουν και πάλι βροντερό παρών και εύχομαι να γιορτάσουμε μαζί μία μεγάλη νίκη, κλείνοντας με τον ομορφότερο τρόπο το 2015!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet