Έργα στα Ανάβρυτα επέβλεψε ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Έργα στα Ανάβρυτα επέβλεψε ο Γ. Πατούλης

Τα έργα διαμόρφωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη στη γειτονιά των Αναβρύτων επέβλεψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενημέρωσε τους κατοίκους που βρέθηκαν μαζί του στο σημείο σχετικά με τις εργασίες εξωραϊσμού και τις παρεμβάσεις κυκλοφοριακής διευκόλυνσης που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Σμυρνή, τον αντιδήμαρχο Νίκο Πέππα, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Βλαχοπιώτη και τον εργολάβο των έργων, ο δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης περιηγήθηκε στα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη γειτονιά.

Συγκεκριμένα, επέβλεψε τα έργα διαμόρφωσης στην πάροδο της Αγίας Ελεούσης όπως και την κατασκευή τμήματος πεζοδρομίου επί της οδού Ευκαλύπτων πέριξ του 5ου Γυμνασίου για τη βελτίωση της ασφαλούς διέλευσης μαθητών και πεζών.

Συνομιλώντας με κατοίκους, ενημέρωσε για την παρέμβαση επί της οδού Λέλας Καραγιάννη, αλλά και για τις εργασίες συντήρησης, καθαρισμού και καλλωπισμού στο πάρκο στη συμβολή των οδών Ίωνος και Αγίας Ελεούσης, όπως και για την πορεία των εργασιών καθαρισμού του πάρκου στην οδό Σοφοκλέους.

Με αφορμή τα αιτήματα κατοίκων για παρεμβάσεις – βελτιώσεις σε κάποια σημεία, ο κ. Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε με έργα κοντά στους κατοίκους των Αναβρύτων όπως και σε κάθε γειτονιά. Ακούμε τα αιτήματά τους, τα εξετάζουμε και αναλαμβάνουμε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση των ζητημάτων που προκύπτουν και μας επισημαίνονται. Με τη βοήθεια και τη στήριξη των κατοίκων θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη γειτονιά τους πιο όμορφη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet