Αποκατάσταση οδοστρωμάτων σε Παράδεισο και Πολύδροσο Αμαρουσίου με καινοτόμες μεθόδους
Κοινωνία

Αποκατάσταση οδοστρωμάτων σε Παράδεισο και Πολύδροσο Αμαρουσίου με καινοτόμες μεθόδους

Αυτοψία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία και των αντιδημάρχων Στέφανου Τσιπουράκη και Ευάγγελου Κάββαλου, κατά τη διάρκεια παρεμβάσεων αποκατάστασης σε λακκούβες στην οδό Παραδείσου στην περιοχή Παραδείσου και στην οδό Σάμου στην περιοχή Πολυδρόσου Αμαρουσίου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου, για πρώτη φορά, χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους επισκευής λακκουβών που είναι περισσότερο φιλικές στο περιβάλλον και ταυτόχρονα επιτρέπουν την ταχύτατη αποκατάσταση σημειακών ζημιών, με μικρή έως και ελάχιστη ταλαιπωρία για τους κατοίκους των περιοχών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε για τις σχετικές εργασίες: «Εκτελούμε με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες μας, όπως αυτές που αφορούν στην επισκευή λακκουβών, βάσει του προγράμματός μας και σύμφωνα με τις ανάγκες, όπως έχουν σημειωθεί από φορείς και πολίτες του Αμαρουσίου. Σήμερα είδαμε από κοντά πώς με καινοτόμες μεθόδους μπορούμε να παράξουμε ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες προς τους δημότες μας. Ο νέος τρόπος επισκευής οδοστρωμάτων μας επιτρέπει, με πολύ χαμηλότερο κόστος και με μεγαλύτερη ταχύτητα, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

Υπενθυμίζεται, ότι οι Δημότες του Αμαρουσίου μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμμή Δημότη (15321) και μέσω του site του Δήμου (maroussi.gr) για να δηλώνουν τα σημεία δρόμων (λακκούβες), που απαιτούν επισκευή στις γειτονιές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet