Αυτοψίες σε εκτελούμενα έργα της πόλης πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου
Κοινωνία

Αυτοψίες σε εκτελούμενα έργα της πόλης πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Στο πλαίσιο αυτοψιών που πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στα εκτελούμενα έργα της πόλης, επισκέφθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 τις περιοχές της Κοκκινιάς, του Αγίου Θωμά και των Εργατικών Κατοικιών για να εποπτεύσει την πρόοδο των έργων παρουσία των αντιδημάρχων Ευάγγελου Κάββαλου, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε πρώτον για τα έργα επί της οδού Κέκροπος και Κονίτσης στην Κοκκινιά, όπου ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής οδού και ασφαλτόστρωσης, δεύτερον για το έργο απορροής ομβρίων υδάτων και την τοποθέτηση αγωγών επί των οδών Ανδρομέδας και Δασκάλου Κίτσιου στον Άγιο Θωμά και τρίτον για τα έργα διάνοιξης και διαμόρφωσης οδού, επί της οδού Αχιλλείου στις Εργατικές Κατοικίες.

Μετά το πέρας της αυτοψίας ο δήμαρχος Αμαρουσίου δήλωσε:

«Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς τόσο με τα έργα υποδομών όσο και εκσυγχρονισμού σε κρίσιμες υπηρεσίες της πόλης μας. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εκτελούμενες εργασίες έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση, εκμεταλλευόμενοι πάντα και την ειδική περίοδο που διανύουμε της περιορισμένης κυκλοφορίας. Στόχος μας, η εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος στην πληρότητά του και η δημιουργία τεχνικών προϋποθέσεων για ένα Μαρούσι περισσότερο σύγχρονο και φιλικό στον πολίτη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet