«Στερούνται σοβαρότητας & αξιοπιστίας οι ανακοινώσεις της κ. Μ. Διακολιού»
Ποιότητα Ζωής

«Στερούνται σοβαρότητας & αξιοπιστίας οι ανακοινώσεις της κ. Μ. Διακολιού»

«Στερούνται κάθε σοβαρότητας και αξιοπιστίας» οι ανακοινώσεις της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Μαίρης Διακολιού σύμφωνα με τη διοίκηση του Δήμου.

Η διοίκηση, απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση της συμβούλου αναφορικά με το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης γειτονιών της πόλης (Απαντήσεις Μ. Διακολιού για βιοκλιματική & Πολιτική Προστασία), κάνει λόγο για «εναγώνια προσπάθεια» της κας Διακολιού να «παραμείνει στη δημοσιότητα».

Αναφορικά με την παραλαβή του έργου η διοίκηση του Δήμου εξηγεί ότι το αυτό θα παραληφθεί μόνον εφόσον ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που θέτει η μελέτη και ο διαγωνισμός. Αν έπειτα από τις τελευταίες αυτές απαντήσεις της η κα Μ. Διακολιού επιμένει να θέτει ερωτήματα, τότε η διοίκηση σημειώνει ότι η μοναδική απάντηση είναι η λαϊκή παροιμία «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου:

Για την κα Διακολιού ισχύει η σοφή ελληνική παροιμία «Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»

Η εναγώνια προσπάθεια της κας Διακολιού να παραμείνει στη δημοσιότητα, την οδηγεί στην έκδοση απανωτών ανακοινώσεων για τα ίδια θέματα, το περιεχόμενο των οποίων στερείται πλέον κάθε σοβαρότητας κι αξιοπιστίας.

Επειδή λοιπόν επανέρχεται διαρκώς στο ίδιο θέμα και συγκεκριμένα, στο έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης στις Π.Ε. Αγίου Θωμά- Παραδείσου – Πολυδρόσου, επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι:

  1. Το έργο θα παραληφθεί από τις υπηρεσίες μας, μόνον εφόσον ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές που θέτει η μελέτη και ο διαγωνισμός. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα παραληφθεί το έργο.
  2. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου προέκυψαν πρόσθετες ανάγκες για επιπλέον παρεμβάσεις, που δεν συνδέονται με το έργο αυτό και δεν περιλαμβάνονταν στην αρχική μελέτη που εγκρίθηκε από το ΚΑΠΕ, για τις οποίες έκρινε η διοίκηση του Δήμου ότι πρέπει να ικανοποιηθούν, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων. Οι παρεμβάσεις αυτές, οι οποίες είναι ανεξάρτητες επαναλαμβάνουμε του έργου, θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του Δήμου, όπως γίνεται σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου για αντίστοιχα έργα.

Αν λοιπόν μετά τις απαντήσεις αυτές η κα Διακολιού επιμένει να επαναλαμβάνει τους ίδιους ισχυρισμούς, η απάντηση μας δεν μπορεί παρά την επόμενη φορά να είναι η αναφορά στη γνωστή παροιμία «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα».

Τέλος, όσον αφορά τις αναφορές στα στελέχη της σημερινής διοίκησης που κατά το παρελθόν υπηρέτησαν από θέσεις ευθύνης τον Δήμο ως μέλη άλλων διοικήσεων, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι έχουν μια σημαντική διαφορά με την κα Διακολιού. Έχουν να παρουσιάσουν και έργο και ικανότητες, σε αντίθεση με την κα Διακολιού που το μόνο που έχει να παρουσιάσει σε όλη τη δημοτική της διαδρομή είναι «παχιά» λόγια και ανύπαρκτο έργο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet