Ενίσχυση των υπηρεσιακών μέσων πυρόσβεσης του Δήμου
Ποιότητα Ζωής

Ενίσχυση των υπηρεσιακών μέσων πυρόσβεσης του Δήμου

Δέκα αυτόνομα πυροσβεστικά συστήματα, δωρεά της εταιρείας AIGLON για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Δήμου Αμαρουσίου παρέλαβε σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης από τους εκπροσώπους της εταιρείας, τον τεχνικό διευθυντή Δημόσιου Τομέα Αθανάσιο Μπούφα και τον υπεύθυνο Προϊόντων Δημόσιου Τομέα Δημήτρη Χόντα, παρουσία του διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηλία Τσαπούρα, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων στην αντίστοιχη υπηρεσία.

Τα δέκα πυροσβεστικά συστήματα που ενισχύουν την επιχειρηματική δράση του Δήμου και την έγκαιρη επέμβαση σε περιστατικά εκδήλωσης πυρκαγιάς, αποτελούνται από μία ρυμουλκούμενη βάση, μία δεξαμενή νερού, χωρητικότητας 500 lt, μία αυτόνομη αυτόματη βενζινοκίνητη πυροσβεστική αντλία κατάλληλη για πυροσβεστική χρήση, καθώς επίσης και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα πυρόσβεσης (παρελκόμενα).

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την ικανοποίηση και τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της εταιρείας AIGLON κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Η προσφορά των δέκα απαραίτητων πυροσβεστικών συστημάτων στον Δήμο μας είναι πολύ σημαντική, καθώς εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου ενισχύουμε περαιτέρω τα μέσα πυρόσβεσης που διαθέτουμε και μαζί με το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας και τους εθελοντές μας βρισκόμαστε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα για την προστασία του Δάσους Συγγρού, του Άλσους Μιμικόπουλου και των άλλων χώρων πρασίνου της πόλης μας. Ευχαριστώ επίσης θερμά και ως πρόεδρος του ΣΠΑΠ τον διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού κ. Τσαπούρα για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μας, με κοινό στόχο τη διαφύλαξη και την προστασία των περιαστικών και δασικών εκτάσεων της περιοχής μας».

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο τεχνικός διευθυντής Δημόσιου Τομέα Αθανάσιος Μπούφας σημείωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι η προσφορά της εταιρείας AIGLON προς τον Δήμο Αμαρουσίου, αποτελεί μία μικρή ένδειξη αναγνώρισης της ευαισθησίας και της συνεχούς προσπάθειας του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου του ΣΠΑΠ Γιώργου Πατούλη, που μαζί με τους εργαζόμενους και τους εθελοντές του Δήμου έχουν θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Τιμής ένεκεν για την προσφορά της εταιρείας AIGLON, ο κ. Γιώργος Πατούλης προσέφερε τιμητική πλακέτα προς τον κ.  Αθανάσιο Μπούφα, καθώς και το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου στον κ. Δημήτρη Χόντα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Στέφανος Τσιπουράκης και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Φραγκάκη και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet