Με τον διοικητή του ΟΓΑ συναντήθηκαν οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού»
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Με τον διοικητή του ΟΓΑ συναντήθηκαν οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού»

Τον διοικητή του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ) Ξενοφώντα Βεργίνη, υποδέχθηκαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014, στον Πύργο Συγγρού το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (ΙΓΕ) και οι «Φίλοι του Δάσους Συγγρού».

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθεί ο διοικητής για το έργο που ΙΓΕ και της Γεωργικής Βιβλιοθήκης και στη συνέχεια τέθηκε το θέμα της συνεργασίας και της υποστήριξης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΟΓΑ από το ΙΓΕ, κάτι που, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κρίθηκε πολύ ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Η συνάντηση έγινε με την αρχική μεσολάβηση των «Φίλων του Δάσους Συγγρού» οι οποίοι, στη συνέχεια, ξενάγησαν τον κ. Ξ. Βεργίνη στη Βιβλιοθήκη του Πύργου Συγγρού και εκεί είχαν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν και για το έργο του Συλλόγου τους. Στο τέλος της συνάντησης του προσέφεραν και την οικολογική τους ατζέντα ως αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής του.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν εκτός από τον  διοικητή του ΟΓΑ, ο αντιπρόεδρος του ΙΓΕ  Πάρης Γεωργακόπουλος και ο διευθυντής Γεώργιος Μπαλωτής, ενώ από τους «Φίλους του Δάσους Συγγρού» παρέστησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου και η γραμματέας Πόπη Μητρογώγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet