«Νέο πρόσωπο» για οδούς στο Νέο Μαρούσι
Ποιότητα Ζωής

«Νέο πρόσωπο» για οδούς στο Νέο Μαρούσι

Νέο πρόσωπο αποκτούν οι οδοί Σύμης, Μπασδέκη και Αιγίνης στη γειτονιά του Νέου Αμαρουσίου όπως διαπίστωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά την επιτόπια παρουσία του στο σημείο των εργασιών παρόντων των υπεύθυνων του έργου, κατοίκων και εκπροσώπων του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι».

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης του δικτύου αποχέτευσης στη γειτονιά, βρίσκονται σε εξέλιξη έργα διάνοιξης και διαμόρφωσης με πρόβλεψη για πεζοδρόμηση των τριών αυτών οδών. Οι εργασίες βρίσκονται στο στάδιο της οδοστρωσίας και σε πολύ σύντομο χρόνο θα έχουν ολοκληρωθεί.

«Με την ολοκλήρωση των εργασιών διαμόρφωσης των οδών ο Δήμος θα προχωρήσει και στη διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου στη συμβολή των οδών Σύμης και Μπασδέκη, παρέμβαση με την οποία θα αλλάξει συνολικά η εικόνα της γειτονιάς. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας, δημιουργούμε λειτουργικές γειτονιές, τους δίνουμε νέα όψη και αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής των κατοίκων» ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση, ο κ. Γ. Πατούλης.

Συζητώντας με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο σημείο τους ενημέρωσε και σχετικά με τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς που, όπως ανέφερε, πολύ σύντομα θα είναι γεγονός διευκολύνοντας σημαντικά την τοπική κυκλοφορία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet