Παρέμβαση Ενότητας για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων
Ποιότητα Ζωής

Παρέμβαση Ενότητας για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων

Ανταπαντά στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλη Κόκκαλη, η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, αναφορικά με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου.

Σε απάντηση ανακοίνωσης που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος για τις θέσεις που διατύπωσε η παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι σχετικά με το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων, η παράταξη σημειώνει τα εξής:

Σε όλα απάντησε ο αντιδήμαρχος κ. Β. Κόκκαλης στην τοποθέτησή μας για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων κατά τη διαβούλευση της 20-3-2017 στο δημαρχείο.

Σε όλα εκτός από ένα.

Σε αυτό που αφορούσε την ανάθεση του έργου της διαχείρισης της Αποκομιδής και της Ανακύκλωσης σε εργολάβους, κάτι για το οποίο εμείς εκφράσαμε την πλήρη διαφωνία μας.

Η ιδιωτικοποίηση των Υπηρεσιών Καθαριότητας και η ανάθεσή τους σε εργολάβους αμφισβητεί ευθέως τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων από τον Δήμο.

Εμπορευματοποιεί το αγαθό της δημόσιας υγείας και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην αύξηση των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν σήμερα οι Μαρουσιώτες. 

Παράλειψη ή σκόπιμη επιλογή; Θα αναμένουμε διευκρινήσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet