Προχωρά η ένταξη για Κ. Σωρό-Τύμβο-Μαρμαράδικα
Ποιότητα Ζωής

Προχωρά η ένταξη για Κ. Σωρό-Τύμβο-Μαρμαράδικα

Η πολυσυζητημένη ένταξη στο Σχέδιο Πόλης της Κάτω Σωρός-Τύμβος-Μαρμαράδικα φαίνεται να βαίνει προς υλοποίηση με την Α΄ Ανάρτηση, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου με την ακόλουθη ανακοίνωση.

H δέσμευση του δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, γίνεται πράξη

Η δέσμευση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη προς τους κατοίκους της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος- Μαρμαράδικα, ότι πριν από το Πάσχα θα γίνει η Α΄ Ανάρτηση της Κύρωσης της Πράξης Εφαρμογής της περιοχής «Κάτω Σωρός- Τύμβος – Μαρμαράδικα» έγινε πράξη.

Έπειτα από πιέσεις που ασκήθηκαν στα ευήκοα ώτα της Περιφέρειας Αττικής από τον δήμαρχο Αμαρουσίου εξασφαλίστηκε η έγκριση να προχωρήσει, μέσω της αρμόδιας Διεύθυνσης Δόμησης, στην Α΄ Ανάρτηση της Κύρωσης Πράξης Εφαρμογής της ένταξης της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης.

Πλέον, με την ανάρτηση αυτή μπαίνουν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος που απασχολούσε εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, ενώ με την οριστική διευθέτησή του θα δρομολογηθούν τα απαραίτητα έργα υποδομής από πλευράς Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet