Στα έργα της πλ. Αγ. Λαύρας ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Στα έργα της πλ. Αγ. Λαύρας ο Γ. Πατούλης

Στην έναρξη των εργασιών για τη βιοκλιματική ανάπλαση της πλατείας Αγίας Λαύρας, με την οποία θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του το έργο της βιοκλιματικής ανάπλασης του εμπορικού και ιστορικού κέντρου του Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης μαζί με στελέχη της διοίκησης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο εργοτάξιο, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, δήλωσε: «Έπειτα από επίπονες προσπάθειές μας προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να λάβουμε τις τελικές εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε σήμερα να ξεκινάμε τις εργασίες και στο τελευταίο τμήμα του έργου. Σε λιγότερο από τρεις μήνες θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στους κατοίκους της πόλης μας μία πλήρως ανακατασκευασμένη σύγχρονη βιοκλιματική πλατεία».

Από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας υπήρξε η διαβεβαίωση για επίσπευση των εργασιών ώστε το έργο να αποπερατωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

Στο σημείο μαζί με τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής και Νίκος Πέππας, όπως, επίσης, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι – εργαζόμενοι της εργολήπτριας εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet