Σύλλογος Πολυδρόσου: Τι δεν απαντά η Τεχνική Υπηρεσία για τις… καθυστερημένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σύλλογος Πολυδρόσου: Τι δεν απαντά η Τεχνική Υπηρεσία για τις… καθυστερημένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έγγραφο προς τον Σύλλογο Πολυδρόσου απέστειλε χθες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου, με το οποίο εξηγεί και ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για τις καθυστερήσεις της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Το έγγραφο ήρθε λίγες μέρες μετά την καταγγελία του Συλλόγου στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το εν λόγω ζήτημα.

Πάντως, ο Σύλλογος Πολυδρόσου δεν δείχνει και πολύ ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις της Υπηρεσίας, αφού – όπως υποστηρίζει – στο έγγραφό της δεν απαντά:

  1. Ούτε για το πότε θα ολοκληρωθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…, αφού για μια απλή ρύθμιση των υπαρχόντων φαναριών στη διασταύρωση της Αμαρουσίου Χαλανδρίου με τη Φραγκοκλησιάς και τη μονοδρόμησή της, δεν ήταν αρκετοί οι 15 μήνες που έχει στη διάθεσή της το ΦΕΚ των ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο.
  2. Ούτε γιατί τις ξεκίνησαν στο τέλος του περασμένου Ιουλίου και αναστάτωσαν, με τις τμηματικές εφαρμογές τους, την καθημερινότητα εκατοντάδων κατοίκων, αφού δεν είχαν εξασφαλίσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ολοκλήρωσής τους.
  3. Ούτε γιατί δεν υλοποιούν αυτές που είναι αποκλειστικής αρμοδιότητας του Δήμου Αμαρουσίου…

Ως προς το τελευταίο, ο Σύλλογος αναφέρεται συγκεκριμένα στα εξής:

  • Τη μονοδρόμηση της οδού Καψαλά από τον παράδρομο της Αττικής Οδού και μέχρι την οδό Μεσογείων.
  • Την αντιδρόμηση της οδού Αιγιαλείας από την οδό Επιδαύρου και μέχρι την οδό Παραδείσου.
  • Τον καθορισμό της προτεραιότητας της οδού Κ. Καραμανλή (νότιος παράδρομος της Α.Ο.) έναντι όλων των οδών που συναντά από την Αμαρουσίου – Χαλανδρίου έως την οδό Κορυτσάς.

«Μηδενικός σεβασμός για την ασφάλεια και την καθημερινότητα του κατοίκου και δημότη;» αναρωτιέται ο Σύλλογος στην ανακοίνωσή του και καταλήγει: «Ευελπιστούμε στην ευαισθησία της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου και για την άμεση παρέμβασή της».  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet