Τα έργα στις γειτονιές επιθεώρησε ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Τα έργα στις γειτονιές επιθεώρησε ο Γ. Πατούλης

Την περιοχή Ψαλιδίου και συγκεκριμένα την οδό Νέστορος επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία των κατοίκων. Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση των έργων υποδομής ακαθάρτων, έγινε η ανάπλαση και κατασκευή της οδού Νέστορος, με την τοποθέτηση κυβολίθων, που αποτελούσε πάγιο και χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην οδό Αγίας Φιλοθέης & Φλέμινγκ, πλησίον των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ. Εκεί έγινε φρεζάρισμα του παλιού οδοστρώματος και κατασκευή νέου τάπητα κυκλοφορίας. Στην ίδια περιοχή, επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποιείται κατασκευή πεζοδρομίων για διευκόλυνση της προσβασιμότητας κατοίκων, μαθητών και επισκεπτών.

Επίσης, ο δήμαρχος επέβλεψε την πορεία των εργασιών πεζοδρόμησης που βρίσκονται σε εξέλιξη σε σημεία επί της οδού Βύρωνος. Συγκεκριμένα, για την ασφαλή διέλευση των πεζών στους συγκεκριμένους οδικούς άξονες υλοποιήθηκε η κατασκευή τμηματικών πεζοδρομίων σε μη ρυμοτομούμενα τμήματα κατά μήκος της οδού, καθώς η συνολική ανάπλαση των οδών Αγίου Κωνσταντίνου, Νερατζιωτίσσης και Βύρωνος θα υλοποιηθεί σε επόμενο έργο, κατόπιν της έγκρισης της μελέτης που εκπονήθηκε από τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία εξέλιξης των εργασιών που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διάφορες γειτονιές του Αμαρουσίου. Τα έργα υποδομής, ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης, επεκτείνονται σε όλες τις πολεοδομικές ενότητες του Αμαρουσίου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών»

Στην επίβλεψη των έργων τον δήμαρχο συνόδευε  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet