Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Συνάντηση δημάρχου Αμαρουσίου με τον Σύλλογο «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα»

Την εξέλιξη της διαδικασίας για την ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής Κάτω Σωρός – Τύμβος Μαρμαράδικα, αλλά και την εξέλιξη του σχεδίου για την 3η ανάρτηση συζήτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «Πολεοδομική Αποκατάσταση Τώρα», με τη συμμετοχή της αντιδημάρχου Πολεοδομίας Ρένας Χαλιώτη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελισάβετ Τρίφωνος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων από τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αναμένει την απάντηση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναφορικά με τη διαχείριση των 23 μικρών ιδιοκτησιών, οι οποίες πρέπει επίσης να ρυθμιστούν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στην τοποθέτησή του υποσχέθηκε, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ότι «θα είναι κοντά στους μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες, ώστε να υπάρξει η καλύτερη διαχείριση για την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο πόλης».

«Η ένταξη της περιοχής είναι ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας. Είναι ένα στοίχημα που θέσαμε από την πρώτη στιγμή το 2007, όπου μαζί αγωνιζόμαστε από τότε για την ένταξη στο σχέδιο. Είμαστε δίπλα σας και θα πράξουμε ότι χρειασθεί για την επίτευξη του κοινού μας στόχου», δήλωσε.

Στη συνάντηση εκτός από την πρόεδρο του Συλλόγου Ελισάβετ Τρίφωνος συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνης Αραπάκης, Σοφία Τρύφωνος, Δημήτρης Βούρδης, Αθανάσιος Κόκκινος και Ρένα Δεσποτοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet