Επισκέπτες και εκθέτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη Helmo 2017
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επισκέπτες και εκθέτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη Helmo 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 18η έκθεση Helmo 2017, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών, στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, στο Helexpo Maroussi.

Πιο συγκεκριμένα, τη διοργάνωση επισκέφτηκαν 982 επισκέπτες και τη στήριξαν 25 χορηγοί. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Μηνάς Κόκκορης, «η ανάγκη για ενέργειες επικοινωνίας και προβολής υπάρχει και θα υπάρχει όλο και περισσότερο. Ενέργειες όπως η διοργάνωση μιας κλαδικής έκθεσης συντελούν στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης, των συνεργασιών και πραγματικά πιστεύω ότι προσφέρουν “κρυμμένες” ευκαιρίες για ανάπτυξη, ειδικότερα δε, εν μέσω μιας περιόδου οικονομικής αστάθειας σαν τη σημερινή. Όλοι εμείς, που αποτελούμε τον πυρήνα του κλάδου οπτικών ειδών στην Ελλάδα, είμαστε σήμερα εδώ για να επικοινωνήσουμε με τους  συνεργάτες μας από όλη τη χώρα, να αφουγκραστούμε τα μηνύματα της αγοράς και τελικά να προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή αυτό που πραγματικά ζητά, το οποίο θα ενισχύσει τις εταιρείες μας και τον κλάδο».
Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε:

  • Στρογγυλό Τραπέζι με κεντρικό θέμα: «Ο κλάδος των Οπτικών-Οπτομετρών στο μικροσκόπιο των προκλήσεων», στο οποίο αναπτύχθηκαν  θέματα σχετικά με την εκπαίδευση/ΤΕΙ και το παραεμπόριο. Στις 21:00 της ίδιας ημέρας, διεξήχθη επίσημη εκδήλωση, με χαιρετισμό-καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου, Μηνά Κόκκορη και κοκτέιλ για όλους τους συμμετέχοντες.
  • Η 10η Επιστημονική Ημερίδα ΕΑΟ, με θέμα τη «Ραγδαία ανάπτυξη της μυωπίας & τρόποι αντιμετώπισης από τον Οπτικό-Οπτομέτρη», με μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων από όλη την Ελλάδα.

«Μέσα από την άρτια διοργάνωση της έκθεσης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών έδωσε πνοή και ώθηση στις επιχειρήσεις του, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητά τους. Η Helmo 2017 επιβεβαίωσε ότι είναι η έκθεση θεσμός στον χώρο των οπτικών ειδών» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet