Νέο κατάστημα WATT+VOLT στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Νέο κατάστημα WATT+VOLT στο Μαρούσι

Την κορδέλα των εγκαινίων του νέου καταστήματος του δικτύου «WATT+VOLT» στο Μαρούσι, έκοψε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των επιχειρηματιών.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος «WATT+VOLT» στην Αθήνα, που άνοιξε τις πόρτες του στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 217Α), ο κ. Πατούλης έστειλε μήνυμα στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας, που, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, προάγει μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γ. Πατούλης τόνισε: «Στη νέα εποχή η κάθε επιχειρηματική προσπάθεια αποτελεί ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα, ενάντια στην κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρηματιών που επενδύουν σε καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην εξοικονόμηση πόρων, αλλά και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Καλωσορίζουμε στην πόλη μας το νέο κατάστημα “WATT+VOLT” και ευχόμαστε “καλή επιτυχία στους στόχους της επιχείρησης”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet