Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του Golden Hall
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την επέκταση του Golden Hall

Ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες για την επέκταση του εμπορικού κέντρου Golden Hall, στο Μαρούσι, μια επένδυση της τάξης των 25 εκατ. ευρώ που θα υλοποιήσει η Lamda Development.

Πρόκειται για εργασίες αποξήλωσης υλικών εντός του χώρου του πρώην κέντρου ραδιοτηλεόρασης IBC στο Μαρούσι, που εφάπτεται με αυτό που σήμερα στεγάζει το Golden Hall. Οι εργασίες πραγματοποιούνται εδώ και λίγες ημέρες ώστε να προετοιμαστεί η κύρια φάση του έργου, που θα προσθέσει νέες χρήσεις εμπορίου και αναψυχής συνολικής μικτής εκμισθώσιμης επιφάνειας περίπου 11,5 χιλ. τ.μ. Η επένδυση αυτή θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Η Lamda Development, που απέκτησε το 2012, μέσω διεθνούς διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ, την έκταση 21,6 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων του πρώην κέντρου ραδιοτηλεόρασης IBC στο Μαρούσι, εξασφάλισε τον περασμένο Ιούνιο την απαιτούμενη έγκριση δόμησης. Όπως έχει γράψει το Capital.gr., στο «νέο» Golden Hall η Lamda Development θα δημιουργήσει, μεταξύ άλλων, χώρους εμπορικών καταστημάτων, εστίασης και αναψυχής, ενυδρείο, παιδότοπους και ένα Μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων που θα αποτελεί τον «συνδετικό κρίκο» μεταξύ του κτηρίου και του παρακείμενου συγκροτήματος του ΟΑΚΑ. Επίσης προβλέπεται η δημιουργία νέων υπόγειων χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων 189 θέσεων.

Στο πρώτο εξάμηνο του 2018 η λειτουργική κερδοφορία του Golden Hall ανήλθε σε 8,6 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση 7,5%. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων κινήθηκε ανοδικά καταγράφοντας σημαντική αύξηση 6,6%, ενώ ανοδικός ήταν και ο αριθμός των επισκεπτών με αύξηση 9,3%.

Πηγή: capital.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet