Πολιτική εξόρμηση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στα εμπορικά καταστήματα της τοπικής αγοράς
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πολιτική εξόρμηση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου στα εμπορικά καταστήματα της τοπικής αγοράς

Πολιτική εξόρμηση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου με την παρουσία του βουλευτή της Β1′ εκλογικής περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών, Κώστα Ζαχαριάδη, στα εμπορικά καταστήματα της αγοράς στο Μαρούσι.

Με σύνθημα «Στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας», τα μέλη της Οργάνωσης συζήτησαν με τους καταστηματάρχες, αντάλλαξαν απόψεις με τους πολίτες και αφουγκράστηκαν τις ενστάσεις και τις παρατηρήσεις τους.

Στις συζητήσεις με τους καταστηματάρχες, όπως αναφέρεται, εκφράστηκε η αγωνία των πρώτων για την επόμενη μέρα και για τις αντοχές των μικρών επιχειρήσεων.

«Δυστυχώς, εκτός από τις πρώτες μέρες που υπήρξε κάποια κίνηση, (ανεξαρτήτως είδους καταστήματος -από χρωματοπωλεία μέχρι είδη ένδυσης-υπόδησης), το επόμενο διάστημα η κίνηση στην αγορά μειώθηκε σημαντικά. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά “κόσμος κυκλοφορεί έξω, αλλά δεν ψωνίζει και τα έξοδα τρέχουν”», τονίζεται στην ανακοίνωση της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου.

Στους καταστηματάρχες μοιράστηκε και φυλλάδιο με τις θέσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ», που αναφέρεται πλην των άλλων και στα άμεσα εμπροσθοβαρή μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εργαζομένων, που είναι αναγκαία για να τονωθεί η ζήτηση και για να μην κλείσουν επιχειρήσεις και πληγεί και άλλο η απασχόληση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet