Συνάντηση δημάρχου με το Δ.Σ. ΣΕΠΕΚΕΑ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συνάντηση δημάρχου με το Δ.Σ. ΣΕΠΕΚΕΑ

Συνάντηση γνωριμίας με το Διοικητικό Συμβούλιο του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Επαγγελματιών και Επιχειρήσεων Κλάδου Εστίασης Αμαρουσίου (ΣΕΠΕΚΕΑ) είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρόντων των αντιδημάρχων Σπύρου Σταθούλη, Νικόλαου Πέππα και Βασίλη Κόκκαλη.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου που επισκέφθηκαν τον κ. Γ. Πατούλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Λιόνας και τα μέλη Γεώργος Παργανάς, Χρήστος Σύρμας, Βασίλειος Πατήλας και ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου Παναγιώτης Μπουμπουχερόπουλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης εκφράσθηκε η βούληση για αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του νέου Συλλόγου προς όφελος των επιχειρηματιών και των κατοίκων της πόλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ. για την εκλογή τους στη διοίκηση του Συλλόγου και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματα τα οποία του εξέθεσαν με εντολή του θα εξετασθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παράλληλα, παρότρυνε τους παριστάμενους να είναι συνεπείς με όσα προβλέπει η νομοθεσία περί της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους και την τήρηση των προϋποθέσεων όσον αφορά στην κατάληψη των κοινόχρηστων χώρων, συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη κίνηση των πεζών και στη διατήρηση ενός όμορφου και αναβαθμισμένου αισθητικά περιβάλλοντος στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet