Την έκθεση Boat & Fishing Show εγκαινίασε ο δήμαρχος
Επιχειρήσεις – Αγορά

Την έκθεση Boat & Fishing Show εγκαινίασε ο δήμαρχος

Τα εγκαίνια της μεγαλύτερης έκθεσης “Boat & Fishing Show 2014” για το σκάφος και το ψάρεμα που διεξήχθη το τριήμερο στο Helexpo Μαρούσι πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τη δημοτική σύμβουλο Ελένη Λέκκα, περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης όπου συνομίλησε με επαγγελματίες και επισκέπτες.

Την έκθεση που αποτελεί το μεγαλύτερο θαλάσσιο γεγονός της χρονιάς επισκέφθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος σημείωσε ότι με την αναμόρφωση του νομοθετικού πλαισίου για τα τουριστικά σκάφη και την κατάργηση της ερασιτεχνικής άδειας αλιείας για τους ψαράδες θα τονωθoύν οι επιχειρηματίες του κλάδου και ο θαλάσσιος τουρισμός.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες σκαφών αναψυχής, ειδών αλιείας και ηλεκτρονικών ναυσιπλοΐας όπου παρουσίασαν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπήρξε, παράλληλα, πρόγραμμα σεμιναρίων για όλες τις τεχνικές ψαρέματος, ναυτοσύνης, συντήρησης σκάφους, χρήσης ηλεκτρονικών ναυσιπλοΐας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet