Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου
Επιχειρήσεις – Αγορά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Σε όμορφο και εορταστικό κλίμα, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιάννης Νικολαράκος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019, στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ανάμεσα σε πλήθος παρευρισκομένων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα και μέλος Δ.Σ. ΕΒΕΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Αμαρουσίου Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, Πέππας Νίκος, Κόνιαρης Πέτρος, Κούκουζας Πέτρος, Σαγρής Παναγιώτης, Βλάχος Κώστας και Τσίγκας Ευθύμιος, οι πολιτευτές (Υπόλ. Αττικής Κίν. Αλ.), Σαγρή Αλεξάνδρα (Β’ Αθηνών Βόρειος τομέας Κίν. Αλ.), Ησαΐας Σωτήρης (Β’ Αθηνών Βόρειος τομέας Ν.Δ.), Καφετζή Μαριάνθη (Β’ Αθηνών Βόρειος τομέας Ν.Δ.), καθώς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Βιβή Ξένου.

Ο κ. Νικολαράκος στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ τόνισε πως παρότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συμπίπτει με την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου παραμένει ενωμένος, έξω από εκλογικές αναμετρήσεις και κόμματα.

Ειδικότερα, στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ ανέφερε:

Κυρίες και Κύριοι, αγαπητοί Συνάδελφοι καλησπέρα σας

Ο Σεβασμιότατoς Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και μας στέλνει τις ευχές του.

Πανοσιολογιότατε Πατέρα Χρήστο, κύριε Δήμαρχε, αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι σας καλωσορίζω στην ετήσια κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Αιδεσιμολογιώτατοι π. Χρήστο και π. Δημήτριε,

Κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητοί φίλοι,

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή και σημαντική για εμάς διότι μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε μαζί με ανθρώπους που πιστεύουν στο εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και στηρίζουν τις δράσεις μας διαχρονικά. 

Φέτος, η ημερομηνία της κοπή της πίτας του συλλόγου μας τοποθετείται μέσα στην προεκλογική περίοδο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Όμως, ο Σύλλογός μας παραμένει έξω από εκλογικές αναμετρήσεις, αντιπαραθέσεις και κόμματα. Είμαστε εδώ για να ενώνουμε του εμπόρους για ένα κοινό σκοπό: την ευημερία του εμπορίου και την εξυπηρέτηση  των καταναλωτών της πόλης μας.

Η σημερινή μέρα είναι κατά κύριο λόγο για ευχές και σε αυτές θα παραμείνω.

Εύχομαι, λοιπόν, και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μία καλή και ευλογημένη χρονιά. Υγεία και πρόοδο σε όλους και ειδικά για τους εμπόρους καλές δουλειές και αισιοδοξία. Θα μας χρειαστεί!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet