Τι ευχές του δημάρχου δέχθηκε η νέα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Τι ευχές του δημάρχου δέχθηκε η νέα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Μάχη Νικολαράκου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, συνάντησε τη νέα πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, Μάχη Νικολαράκου, την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, σε συνέχεια της σχετικής εκλογικής διαδικασίας που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες και ανέδειξε νέο Δ.Σ. και νέο πρόεδρο.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στη νέα πρόεδρο, δηλώνοντας: «Χαιρετίζουμε την παρουσία μίας νέας και δυναμικής γυναίκας στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες είναι αυτοί που δίνουν ζωή στο κέντρο της πόλης μας, αλλά και στις άλλες γειτονιές και είναι αυτοί που με τη δραστηριότητά τους συμβάλλουν στη διαμόρφωση της συνολικής ταυτότητας του Αμαρουσίου. Είμαστε σίγουροι ότι με τη νέα πρόεδρο, όπως και με τον απερχόμενο, Γιάννη Νικολαράκο, θα έχουμε παραγωγική συνεργασία για το καλό του Δήμου και των δημοτών μας. Προγραμματίζουμε για τις επόμενες ημέρες συνάντηση με το σύνολο των μελών του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου, οπότε θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε περισσότερο διεξοδικά τα θέματά τους».

Από τη δική της πλευρά η Μ. Νικολαράκου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Αμπατζόγλου για τις ευχές και τη στήριξή του. Σκοπός του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου και δικός μου προσωπικός, είναι η πόλη μας να γίνει πιο όμορφη και περισσότερο θελκτική για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους καταναλωτές. Η αρωγή του Δήμου και του δημάρχου είναι δεδομένη και προχωρούμε από κοινού στην υλοποίηση των νέων μας προτάσεων και σχεδιασμών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet