Το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου

Δίπλα στους καταστηματάρχες του Εμπορικού Κέντρου του Αμαρουσίου βρέθηκε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την παραμονή των Χριστουγέννων για να ευχηθεί «καλά Χριστούγεννα», αλλά και να διαπιστώσει την κινητικότητα της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο.

Ο δήμαρχος συνομίλησε με τους επαγγελματίες και τους δημότες, ενώ δέχθηκε τα συγχαρητήρια για τον στολισμό του κέντρου και όλης της πόλης, καθώς και για την καθαριότητα που επικρατεί, με τα συνεργεία του Δήμου να βρίσκονται μόνιμα σε επιφυλακή, ιδιαιτέρως τις γιορτινές ημέρες.

Ο κ. Αμπατζόγλου μετά το τέλος της επίσκεψής του δήλωσε: «Φέτος ο στολισμός της πόλης, αλλά και οι μικρές εορταστικές εκδηλώσεις βοήθησαν σημαντικά στην τόνωση της αγοράς. Δυστυχώς τα νέα μέτρα μας περιορίζουν και πάλι, αλλά ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε με υγεία στην κανονικότητα. Ευχόμαστε το νέο έτος να είναι πολύ καλύτερο για όλους τους συμπολίτες μας και για τους επαγγελματίες του Αμαρουσίου. Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε στο πλευρό τους και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη και πιο ζεστή, για τους κατοίκους, αλλά και επισκέπτες της. Με την ευκαιρία απευθύνω κάλεσμα στους Μαρουσιώτες να στηρίξουν την τοπική μας αγορά. Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και αισιοδοξία».

Τον δήμαρχο συνόδεψαν στην επίσκεψή του στο Εμπορικό Κέντρο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κων/νος Ρώτας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Νικολαράκος, Ελένη Λέκκα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Παναγιώτης Σαγρής, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ, Γιάννης Ιωαννίδης, ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Κων/νος Αντωνόπουλος και η εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, Φανή Λέκκα. Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Μάχη Νικολαράκου, καθώς και με μέλη του Δ.Σ.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Αμπατζόγλου και μέλη της δημοτικής αρχής υποδέχτηκαν στο δημαρχείο την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη και αντήλλαξαν ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και το νέο έτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet