ΙΑΣΩ: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού
Επιχειρήσεις – Αγορά

ΙΑΣΩ: 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικής Γυναικολογικής Εταιρείας Παθήσεων Μαστού

Η Ελληνική Γυναικολογική Εταιρεία Παθήσεων Μαστού (ΕΓΕΠΑΜ), σε συνεργασία με την Κλινική ΙΑΣΩ Ελληνική, διοργανώνει το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο της ΕΓΕΠΑΜ «Διλήμματα και αντιθέσεις» με θέμα «Screening, Διάγνωση, Παρακολούθηση Μαστού – Απόψεις και Κατευθυντήριες Οδηγίες για τον Μη – Ειδικό», την Παρασκευή και το Σάββατο, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λ. Κηφισίας 37-39) στο Μαρούσι. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ, ενώ θα χορηγηθούν 6 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης  (CME – CPD credits από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).

Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη κακοήθεια στις γυναίκες και η εξέταση των μαστών αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της γυναικολογικής εξέτασης. Σκοπός του συνεδρίου είναι  η δημιουργία κατευθυντήριων οδηγιών για τους μη – ειδικούς στον μαστό, κυρίως γυναικολόγους. Για τις ανάγκες του συνεδρίου έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι επιστήμονες από τις Πανεπιστημιακές Κλινικές όλης της Ελλάδος, προκειμένου να παρουσιάσουν τη γνώση, την εμπειρία τους και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα αυτό.

Κατά την έναρξη του συνεδρίου χαιρετισμό θα απευθύνουν οι κ.κ.:

Δημήτριος Λουτράδης, καθηγητής Μ/Γ, Διευθυντής Α’ Μ/Γ Κλινικής Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», πρόεδρος Ελληνικής Μαιευτικής Γυναικολογικής Εταιρείας (ΕΜΓΕ).

Δρ. Νικόλαος Λινάρδος, Μ/Γ, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος (ΕΝΜΓΕ).

Εμμανουήλ Διακομανώλης, καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ.

Επιστημονικός υπεύθυνος του συνεδρίου είναι ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρακάκης, γυναικολόγος – χειρουργός Μαστού, επίκ. καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής Τμήματος Μαστού στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι ελεύθερη. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 6383949.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet