Άρχισαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Άρχισαν οι εγγραφές και τα μαθήματα στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου

Από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 ξεκίνησαν οι εγγραφές και τα μαθήματα πλήθους αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου για την περίοδο 2023-2024. Τα προγράμματα που υλοποιούνται μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), αφορούν τις εξής ομάδες και τμήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβος, κολύμβηση, aqua aerobic, υπαίθρια άσκηση, αερόβια γυμναστική, zumba, yoga, pilates, μυϊκή ενδυνάμωση, γυμναστική για παιδιά (ελεύθερη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, γυμναστική για παιδιά νηπιακής ηλικίας), παραδοσιακοί χοροί & πινγκ-πoνγκ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε άριστης κατάστασης υποδομές και υπό την καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών, προπονητών και δασκάλων. Καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και ηλικιακές ομάδες, ενώ απευθύνονται σε όλους τους πολίτες της πόλης, καθώς και σε κατοίκους των όμορων δήμων, που επιθυμούν να εντάξουν στην καθημερινότητά τους την άθληση και τον χορό.

Τα βασικά δικαιολογητικά που χρειάζεται να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι για τη συμμετοχή τους στα αθλητικά προγράμματα είναι:

  • Artemis Card για κατοίκους ή δημότες.
  • Φωτοτυπία ΑΔΤ και λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, τηλεφωνίας) για μη κατοίκους ή ετεροδημότες.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ.
  • Βεβαίωση εργασίας για υπαλλήλους του Δήμου.
  • Φωτοτυπία τελευταίου Εκκαθαριστικού Σημειώματος.
  • Σε όλες τις αιτήσεις χρειάζεται να συμπληρώνεται ο ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου).
  • Ό,τι επιπλέον ζητηθεί ανάλογα με το είδος του προγράμματος-αθλήματος της επιλογής του κάθε ενδιαφερόμενου.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα, τα επιπλέον δικαιολογητικά και τις αιτήσεις εγγραφών: Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ: 2106107650 2132038565-566, facebook: athlitikokentrodimouamaroussiou και στο site του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet