556.000 ευρώ για αποκατάσταση-αξιοποίηση της Βίλας Λουμίδη στο Μαρούσι
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

556.000 ευρώ για αποκατάσταση-αξιοποίηση της Βίλας Λουμίδη στο Μαρούσι

Σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης του Πράσινου Ταμείου της 25ης Νοεμβρίου 2020 εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 556.674,39 ευρώ για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΚΑΙ Π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ 138 (93Α) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ», όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Με αφορμή τη θετική εξέλιξη της πρότασης που κατατέθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου τον Ιούνιο του 2020, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ένα εμβληματικό και ιστορικό κτήριο όπως η Βίλα Λουμίδη, θα ανακαινιστεί και θα γίνει ένα ένας σύγχρονος πολιτιστικός πολυχώρος, σημείο αναφοράς για τον Δήμο μας και τα Βόρεια Προάστια.

»Καθημερινά με το έργο μας, αποδεικνύουμε πως πετυχαίνουμε χρηματοδοτήσεις, τόσο για έργα υποδομών, όσο και για την πολιτιστική και αθλητική αναζωογόνηση της πόλης μας.

»Ευχαριστώ την επιστημονική ομάδα σύνταξης μελετών του Δήμου μας για την αποτελεσματικότητά της καθώς και τη διοίκηση του Πράσινου Ταμείου και τον πρόεδρο, Στάθη Σταθόπουλο, για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα της πολιτιστικής ανάδειξης της κληρονομιάς του Αμαρουσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet