Έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης στον Δήμο Αμαρουσίου

Έργα ασφαλτόστρωσης επί των οδών Αγίας Ελεούσης και Κονίτσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Μαΐου στον Δήμο Αμαρουσίου.

Το «παρών» στις εργασίες έδωσαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ευάγγελος Κάββαλος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών δ/νσεων του Δήμου.

Ο κ. Αμπατζόγλου ενημερώθηκε από τον εργολάβο και τις δημοτικές τεχνικές υπηρεσίες για την πρόοδο των εργασιών ασφαλτόστρωσης στην ευρύτερη περιοχή.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι «το έργο συνδυάζεται με την κατασκευή πεζοδρομίων που έχει προηγηθεί και στο σύνολό του αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών».

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ένα σημαντικό έργο για την περιοχή Κονίτσης στην Κοκκινιά, παραδίδεται μέχρι το τέλος Ιουνίου. Νέα πεζοδρόμια και νέοι δρόμοι θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής των πολιτών, προσφέροντας καλύτερη διαχείριση των περιβαλλόντων χώρων και περισσότερη ασφάλεια. Ειδικά για το τμήμα της οδού Αγ. Ελεούσης, υπήρχε διαχρονικό αίτημα των κατοίκων για επισκευή του οδοστρώματος που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και τώρα επιτέλους ικανοποιείται.

»Προχωρούμε γοργά με την υλοποίηση του τεχνικού μας προγράμματος, βελτιώνοντας τη ζωή στο Μαρούσι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet