Έτοιμα να προσφέρουν στην καθαριότητα του Αμαρουσίου τρία νέα σάρωθρα
Κοινωνία

Έτοιμα να προσφέρουν στην καθαριότητα του Αμαρουσίου τρία νέα σάρωθρα

Επίδειξη λειτουργίας των τριών νεοαποκτηθέντων σαρώθρων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 13 Μαΐου, κατά τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης πρασίνου στο πάρκο Ζεκάκου, παρουσία του δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του αντιδημάρχου Καθαριότητας-Ανακύκλωσης-Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη.

«Τα τρία νέα σάρωθρα έχουν ενταχθεί πλήρως στο επιχειρησιακό δυναμικό του Δήμου μαζί με άλλα νέα οχήματα και είναι έτοιμα να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στον καθαρισμό των δρόμων και στην εικόνα της πόλης, υποστηρίζοντας το αξιόλογο έργο των Υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου» επισήμανε ο δήμαρχος μετά το τέλος της επίδειξης λειτουργίας. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, ο κ. Αμπατζόγλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημασία της συμμετοχής των πολιτών στη διατήρηση της «καθαρής πόλης», καθώς αποτελεί ευθύνη όλων η προσπάθεια αυτή.

Τέλος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού & Λάκκας Κώτου Αμαρουσίου «Ο Άγιος Ελευθέριος» Αθανάσιο Νησιώτη και κατοίκους της περιοχής, «στο πλαίσιο της διαρκούς διαβούλευσης της δημοτικής αρχής με τους πολίτες όλων των γειτονιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet