Αλλάζουν τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αλλάζουν τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Αλλάζουν τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου από την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, έχοντας μελετήσει τα νέα δεδομένα όσον αφορά στην επιβατική κίνηση και τις ανάγκες όσων χρησιμοποιούν καθημερινά τα δημοτικά λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους, αλλά και τη μεταφορά μαθητών και φοιτητών της πόλης σε ημερήσια βάση, που πραγματοποιείται κι αυτή από τη Δημοτική Συγκοινωνία, προχωρά:

  • Στην αύξηση των δρομολογίων τις καθημερινές, οπότε ουσιαστικά θα διπλασιαστούν τα δρομολόγια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση έως και 50% σε σχέση με σήμερα του χρόνου αναμονής μεταξύ των δρομολογίων.
  • Στην αναστολή λειτουργίας της Δημοτικής Υπηρεσίας τις Κυριακές και τα απογεύματα του Σαββάτου, αφού οι επιβάτες που μετακινούνται τις ημέρες αυτές δεν ξεπερνούν τους 40.

Με την αλλαγή στα δρομολόγια, ο Δήμος θεωρεί ότι θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τις εργάσιμες ημέρες οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι μαθητές και φοιτητές, αλλά και οι επισκέπτες της αγοράς της πόλης, καθώς υπολογίζεται ότι σε ημερήσια βάση χρησιμοποιούν τη Δημοτική Συγκοινωνία περισσότεροι από 10.000 επιβάτες.

Παράλληλα, υπολογίζει ότι θα εξοικονομηθούν σημαντικά κονδύλια από την αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τις Κυριακές και τα απογεύματα του Σαββάτου,  οπότε οι ανάγκες μετακίνησης είναι σχεδόν ανύπαρκτες σε σχέση με τις εργάσιμες ημέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet