Αναστάτωση στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι από ύποπτο φάκελο
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Αναστάτωση στο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι από ύποπτο φάκελο

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου στην Ελληνική Αστυνομία λόγω υπόπτου, όπως αρχικά κρίθηκε, φακέλου ο οποίος εντοπίστηκε στο υπουργείο Παιδείας, στο Μαρούσι, όπως αναφέρει το protothema.gr. Αργότερα, περί τις 17:00, το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος δεν περιείχε εκρηκτικά. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το σάιτ, ο χάρτινος φάκελος εντοπίστηκε στο εσωτερικό του κτηρίου επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου κατά τον τυπικό έλεγχο και αμέσως σήμανε συναγερμός. Αμέσως μεταφέρθηκε έξω από το κτήριο και στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι εργαζόμενοι έλαβαν οδηγία να μείνουν αρχικά στους ορόφους τους και στην συνέχεια να απομακρυνθούν από το κτήριο.

Εργαζόμενη στο υπουργείο Παιδείας μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που επικράτησαν με τον εντοπισμό του ύποπτου φακέλου. Οι εργαζόμενοι που ήταν εντός του κτηρίου βγήκαν από την πίσω πόρτα, όπως επισημαίνει η εργαζόμενη, και στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet