Απεστάλη στον Δήμο Ωρωπού η ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου και της ΕΔΑ Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Απεστάλη στον Δήμο Ωρωπού η ποσότητα αγαθών που συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αμαρουσίου και της ΕΔΑ Αττικής

Παραδόθηκε την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στον Δήμο Ωρωπού- Δημοτική Κοινότητα Αφιδνών σημαντική ποσότητα αγαθών που συλλέχθηκε κυρίως από την προσφορά της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής και από συλλόγους, φορείς και μαρουσιώτες, που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα του Δήμου.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρουσίου, που συνόδευε τα συλλεχθέντα αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης, αποτελούμενη από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Σπύρο Σταθούλη και τον πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρο Κόνιαρη, τα παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Αφιδνών και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ωρωπού, Γιάννη Δήμα και στον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Αφιδνών, Γιώργο Σανίδα, μεταφέροντας τη στήριξη του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, της δημοτικής αρχής και των Μαρουσιωτών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου με αφορμή την παράδοση της σχετικής βοήθειας προς τους πληγέντες της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών δήλωσε: «Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα του δημάρχου Ωρωπού, Γιώργου Γιασημάκη, για τη συμπαράσταση στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας των Αφιδνών που υπέστησαν πολύ σοβαρές ζημιές. Δεν θα ήταν δυνατό να υλοποιηθεί τόσο γρήγορα, αν δεν είχε προηγηθεί η μεγάλη χορηγία της ΕΔΑ Αττικής και για τον λόγο αυτό ευχαριστώ θερμά την εταιρεία και τον εκτελεστικό πρόεδρό της, Πιέρρο Χατζηγιάννη, που έδειξαν αυτή την ευαισθησία στο κάλεσμα του Δήμου μας. Όπως και στην περίπτωση της Βόρειας Εύβοιας, όπου στις 12 Αυγούστου στείλαμε σημαντική ποσότητα αγαθών, έτσι και τώρα αποδεικνύουμε ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη στο Μαρούσι είναι στην κουλτούρα μας, είναι στάση ζωής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet