Απολαυστική η χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Απολαυστική η χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου Αμαρουσίου

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια απόλαυσαν οι θεατές που παραβρέθηκαν στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο αμφιθέατρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στην «εξαιρετική», όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συναυλία παρόντος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και του αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαου Πέππα συμμετείχαν η μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου συνοδεία της ορχήστρας των καθηγητών, η τάξη μονωδίας μελοδραματικής της Χριστίνας Σπηλιακοπούλου και οι χορωδίες του παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου, υπό τη διεύθυνση του π. Λάμπρου Ανδρεάκη.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση του 13χρονου ταλαντούχου πιανίστα Γιώργου Σγούρδα που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, το ταλέντο και η πρόοδος του είναι άξιες θαυμασμού. Ο νεαρός πιανίστας  που οδεύει προς την απόκτηση διπλώματος είναι σπουδαστής του Δημοτικού Ωδείου, στην τάξη της Χριστίνας Παντελή, η οποία είναι έφορος των τάξεων του πιάνου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μαζί με τα θερμά συγχαρητήρια που απηύθυνε προς τον ταλαντούχο πιανίστα, του προσέφερε τιμητικό έπαινο και υποτροφία για το 2015.

«Σήμερα» σημείωσε ο κ. Πατούλης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, «βραβεύουμε έναν σπουδαίο σπουδαστή του Δημοτικού Ωδείου, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και για άλλους σπουδαστές. Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε να παρέχουμε στη νέα γενιά, μέσα από μία πλειάδα πολιτιστικών προγραμμάτων, την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και να εκφραστούν δημιουργικά. Και παρά τη δύσκολη εποχή, εμείς κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, προκειμένου να προσφέρουμε όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται για το μέλλον. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για τη θαυμάσια αυτή συναυλία που χαρήκαμε απόψε, μαζί με πολλές και θερμές ευχές σε όλους για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Την ευθύνη της ορχήστρας και της ενορχήστρωσης είχε ο Βαγγέλης Ζωγράφος, καθηγητής στο κόντρα μπάσο. Τη γενική επιμέλεια είχε η Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη και τον συντονισμό η Ελένη Χοζού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet