Απολογισμός έργων οδοποιίας του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020 στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Απολογισμός έργων οδοποιίας του Τεχνικού Προγράμματος για το 2020 στον Δήμο Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των έργων οδοποιίας του Τεχνικού Προγράμματος του 2020, του Δήμου Αμαρουσίου που περιελάμβανε ασφαλτοστρώσεις και συντηρήσεις δρόμων σε πολλές γειτονιές της πόλης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο σκοπός για το 2020 ήταν, βάσει προτεραιοτήτων και χρονιζουσών αναγκών, συγκεκριμένοι δρόμοι να γίνουν περισσότερο ασφαλείς, προσφέροντας ποιότητα μετακινήσεων στους δημότες.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι τα έργα οδοποιίας πραγματοποιήθηκαν στις κάτωθι γειτονιές/οδούς:

  • Κέντρο του Αμαρουσίου (Δημ. Ράλλη, Κοιμήσεως Θεοτόκου, Ν. Πλαστήρα).
  • Νέο Τέρμα (Μαραθωνοδρόμου, Αγ. Ελεούσης, Δάφνης, Άνθ. Γαζή, Παναγή Τσαλδάρη, Υψηλάντου, Κίμωνος).
  • Νέο Μαρούσι (Α. Κάλβου, Καλπακίου, Πυραμάς).
  • Ανάβρυτα (Μαργαρίτας, Αλ. Παναγούλη).
  • Νέα Λέσβος (Σαπφούς).
  • Κοκκινιά (Γ. Κοτζιά, Ευκαλύπτων, Ι. Δούση).
  • Αγία Φιλοθέη (Νεαπόλεως).
  • Παράδεισος Αμαρουσίου (Δήλου).

Ο κύκλος των έργων περατώνεται πολύ σύντομα με τις εργασίες σε  κάποια τμήματα ακόμη των περιοχών Νέου Τέρματος και Κοκκινιάς και συγκεκριμένα στις οδούς Μιλτιάδου και Ι. Δούση.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, καθ’ όλη τη διάρκεια των έργων εποπτεύει την εξέλιξή τους και πραγματοποιεί αυτοψίες σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως προκύπτει και από τις σχετικές ανακοινώσεις.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Τεχνικού Προγράμματος οδοποιίας για το 2020 ο κ. Αμπατζόγλου δηλώνει:

«Τα έργα μας, είναι η απόδειξη της προσήλωσής μας να κάνουμε το Μαρούσι περισσότερο ασφαλές και όμορφο που είναι η πρωταρχική μας δέσμευση. Οι ενέργειές μας οδηγούνται από τις διαπιστωμένες ανάγκες, αλλά και από τη συνεχή διαβούλευση με τους πολίτες.

»Δεν σταματούμε παράλληλα να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από τρίτους φορείς για ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων και ανακατασκευή πεζοδρομίων, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας.

»Μέχρι να το επιτύχουμε θα επισκευάζουμε και θα ανακατασκευάζουμε τους δρόμους μας με ιδίους πόρους. Για το 2021 το πρόγραμμα οδοποιίας είναι περισσότερο πλούσιο και θα ικανοποιήσει ακόμη περισσότερες ανάγκες. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και με αγάπη για το Μαρούσι μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet