Αυτοψία δημάρχου Αμαρουσίου στις εργασίες καθαρισμού του διαζώματος επί της οδού Πεντέλης
Κοινωνία

Αυτοψία δημάρχου Αμαρουσίου στις εργασίες καθαρισμού του διαζώματος επί της οδού Πεντέλης

Αυτοψία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021, στις εργασίες καθαρισμού του διαζώματος επί της οδού Πεντέλης στα όρια ευθύνης του Δήμου.

Ο δήμαρχος ενημερώθηκε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Εξωτερικών Συνεργείων, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, για τις ενέργειες που γίνονται, προκειμένου οι εργασίες να πραγματοποιηθούν με ασφάλεια, χωρίς, ταυτόχρονα να επηρεαστεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο κ. Αμπατζόγλου στη συνέχεια περιόδευσε σε περιοχές όπως του Σωρού, Μεσογείων, Ηπειρώτικα κ.ά., όπου έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα αποψίλωσης πεζοδρομίων στις γειτονιές της πόλης.

Μετά το πέρας των αυτοψιών του ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

Η μάχη για να είναι η πόλη καθαρή, είναι διαρκής. Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των οδηγών και των πεζών σε ένα αστικό περιβάλλον που δεν είχε σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει μία τόσο μεγάλη κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα. Είμαστε όμως καθημερινά παρόντες και προσπαθούμε να διατηρούμε το Μαρούσι μας όμορφο και παράλληλα να υλοποιούμε τους σχεδιασμούς μας που θα το κάνουν περισσότερο σύγχρονο και φιλικό για τον πολίτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet