Αυτοψία στα έργα ανάπλασης στα Ανάβρυτα έκανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψία στα έργα ανάπλασης στα Ανάβρυτα έκανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Επίσκεψη στην πάροδο της οδού Ίωνος, όπου πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες εργασίες ανάπλασης, όπως και στους παρακείμενους δρόμους όπου ανακατασκευάστηκαν πεζοδρόμια, έκανε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, συνεχάρησαν τον δήμαρχο για την αποτελεσματικότητά του στην ικανοποίηση του αιτήματός τους που αφορούσε στην επισκευή της παρόδου της Ίωνος, δεδομένων των φθορών και του κινδύνου που αντιμετώπιζαν κατά τη διέλευσή της.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια της δημοτικής αρχής για την περιοχή και, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους παριστάμενους κατοίκους σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η περιοχή αναβαθμίζεται και βελτιώνεται αισθητά η καθημερινότητά σας. Το αίτημά σας ήταν δίκαιο, όπως και άλλα σε άλλες γειτονιές του Αμαρουσίου, όπου οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν παρόμοια ζητήματα για πολλά χρόνια. Κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας στο πλαίσιο εκτέλεσης του τεχνικού μας προγράμματος και με σύνεση και προγραμματισμό προσπαθούμε κάθε μέρα, με μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις να κάνουμε το Μαρούσι περισσότερο φιλικό και ασφαλές».

Παρόντες κατά την επίσκεψη του δημάρχου στην περιοχή των Αναβρύτων ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βαγγέλης Κάββαλος, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και κάτοικος της περιοχής Θανάσης Βλαχοπιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες της δ/νσης Τεχνικών Έργων.​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet