Αυτοψία του δημάρχου Αμαρουσίου σε έργα στις περιοχές Πολυδρόσου & Σωρού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψία του δημάρχου Αμαρουσίου σε έργα στις περιοχές Πολυδρόσου & Σωρού

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, πραγματοποίησε αυτοψίες την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 στις γειτονιές Πολυδρόσου και Σωρού, όπου εκτελέστηκαν εργασίες που αφορούσαν σε φυτεύσεις, καθαρισμούς, γενικότερους ευπρεπισμούς, ασφάλεια πολιτών κ.ά., όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αυτοψία στο Πολύδροσο έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει ο δήμαρχος στην περιοχή, την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021, όπου είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο Παναγιώτη Πάντο και τα μέλη του τοπικού Συλλόγου, καθώς και με κατοίκους του Πολυδρόσου.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι στο Πολύδροσο πραγματοποιήθηκαν εξής οι εργασίες:

  • Βάψιμο περίφραξης παιδικών χαρών.
  • Βάψιμο σε πλατείες.
  • Βάψιμο υφιστάμενων διαγραμμίσεων πεζών.
  • Τοποθέτηση καινούργιων παγκακίων.
  • Βάψιμο μεταλλικών στοιχείων και ρείθρων.
  • Τοποθέτηση λουλουδιών και γκαζόν σε πλατείες.
  • Περίφραξη επικίνδυνων σημείων του ρέματος Φραγκοκλησιάς.
  • Βάψιμο Γραφείων τοπικού Συλλόγου.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος μετέβη στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στον Σωρό, όπου εκεί πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση κοινόχρηστου χώρου, στο πλαίσιο γενικότερων αισθητικών παρεμβάσεων, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τον πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Λάκκας Κότου.

Κάτοικοι των περιοχών που επισκέφτηκε ο δήμαρχος, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στα αιτήματά τους.

Μετά την ολοκλήρωση των αυτοψιών, ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Η συναντήσεις και οι διαβουλεύσεις που πραγματοποιούμε με τους Συλλόγους και τους κατοίκους όλων των γειτονιών είναι παραγωγικές και έχουν αποτέλεσμα. Αυτό το καταλαβαίνουν όλοι οι πολίτες. Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και βελτιώνουμε την καθημερινότητα σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου, με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό».

Τον δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, καθώς και μέλη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet