Αυτοψίες Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στις οδούς Μιλτιάδου & Ι. Δούση καθώς και στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψίες Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στις οδούς Μιλτιάδου & Ι. Δούση καθώς και στη Βορέειο Βιβλιοθήκη Δήμου Αμαρουσίου

Αυτοψίες πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στα έργα αποκατάστασης κυβόλιθων επί σημείων των οδών Μιλτιάδου και Ι. Δούση, παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών, Σπύρου Σταθούλη, του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Βαγγέλη Κάββαλου και υπηρεσιακών παραγόντων των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Αμπατζόγλου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις εργασίες που διευκολύνουν τη διέλευση των πεζών, επισημαίνει η διοίκηση.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισκέφτηκε τη Βορέειο Βιβλιοθήκη, όπου πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στον κήπο του οικήματος, ενόψει μάλιστα των πρώτων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου και της ΚΕΔΑ, που θα λάβουν χώρα στον εν λόγω εξωτερικό χώρο από 11-13 Ιουνίου 2021.

Αφού ενημερώθηκε ο  κ. Αμπατζόγλου από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο και για την πρόοδο των εργασιών στα σημεία που επισκέφτηκε, δήλωσε:

«Παρεμβάσεις συντήρησης γίνονται καθημερινά σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας. Στοχεύουμε ομοίως σε μικρά και μεγάλα έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ασφάλεια των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet