Αυτοψίες του δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου σε εκτελούμενα έργα σε Αγία Φιλοθέη και κέντρο Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψίες του δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου σε εκτελούμενα έργα σε Αγία Φιλοθέη και κέντρο Αμαρουσίου

Αυτοψίες σε εκτελούμενα έργα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο επιτόπιων ελέγχων που πραγματοποιεί για την πρόοδο των εργασιών σε διάφορες περιοχές της πόλης, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πρώτη επίσκεψη του κ. Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης και συγκεκριμένα στην οδό Νεαπόλεως και στη συμβολή των οδών Ελευθερίας & Αγίου Όρους όπου ενημερώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και τον εργολάβο για τις εργασίες επισκευής τμημάτων οδοστρώματος και πεζοδρομίων αντίστοιχα.

Κατόπιν ο Δήμαρχος μετέβη στο κέντρο του Αμαρουσίου επί της οδού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου παρακολούθησε τις εργασίες αποξήλωσης κυβόλιθων στο πλαίσιο ανακατασκευής του πεζόδρομου με ασφαλτικό σκυρόδεμα, επισημαίνει η διοίκηση.

Ο κ. Αμπατζόγλου, παρουσία του προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρου Κόνιαρη και του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Ιωαννίδη, είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους και περαστικούς της περιοχής και να γίνει αποδέκτης συγχαρητηρίων για την πρωτοβουλία του να ανακατασκευαστεί ο πεζόδρομος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα πρόσβασης, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Μετά το πέρας των αυτοψιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Προχωρούμε κανονικά στην εκτέλεση του Τεχνικού μας Προγράμματος. Όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως ο Δήμος είναι δίπλα τους και πως εν μέσω πανδημίας προστατεύουμε το κοινωνικό σύνολο με συνεχείς δράσεις κατά του κορωνοϊού, αλλά και με έργα υποδομών που θα κάνουν τη ζωή όλων μας καλύτερη. Σε αυτά τα έργα, προτάσσουμε την ασφάλεια στη μετακίνηση πεζών και οχημάτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet