Βράβευση από τον δήμαρχο Αμαρουσίου φροντιστηρίων για προσφορά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο
Κοινωνία

Βράβευση από τον δήμαρχο Αμαρουσίου φροντιστηρίων για προσφορά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Τιμητικές πλακέτες και επαίνους απένειμε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σε 32 ιδιοκτήτες φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών του Αμαρουσίου, ως ένδειξη αναγνώρισης της σημαντικής εθελοντικής προσφοράς τους στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, που σκοπό έχει τη στήριξη των μαθητών και μαθητριών που ανήκουν στις ευπαθείς οικογένειες της πόλης.

Στο καλωσόρισμά του προς τους παριστάμενους στην εκδήλωση στο δημαρχείο Αμαρουσίου, ο κ. Αμπατζόγλου αναφερόμενος στον επιτυχημένο θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, υπογράμμισε ότι «στόχος του προγράμματος πρόσθετης διδακτικής βοήθειας είναι να καταστεί εφικτή και με όρους αξιοπρέπειας, η ισότητα στις ευκαιρίες, την πρόοδο και την παρεχόμενη εκπαίδευση» και πρόσθεσε: «Πρόκειται για μια ουσιαστική και ταυτόχρονα ευεργετική εθελοντική προσφορά των ιδιοκτητών φροντιστηρίων και φροντιστών της πόλης μας, που σηκώνουν το βάρος της οργάνωσης αυτής της όμορφης προσπάθειας».

Εκφράζοντάς τους τις θερμές ευχαριστίες του για τη διάθεση του ελεύθερου χρόνου, την έμπρακτη στήριξη, την ένταση της προσπάθειας και την ποιότητα της δουλειάς τους, σημείωσε: «Αυτή η προσπάθεια μας γεμίζει αισιοδοξία και δίνει τη δύναμη και τη χαρά να συνεχίσουμε συναισθανόμενοι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας. Ως δημοτική Αρχή, στηρίζουμε το Κοινωνικό Φροντιστήριο, στηρίζουμε τις οικογένειες και τα παιδιά που έχουν ανάγκη, κάνουμε πράξη τον αλτρουϊσμό και την αλληλεγγύη».

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, υπό τον συντονισμό του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ενώ η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Έφη Γιαννακού, παρουσίασε το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, συνδέοντάς το με την κοινωνική εργασία στην κοινότητα.       

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, η αντιπρόεδρος ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Αικατερίνη Ιωάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Σαγρής, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ιωάννης Ιωαννίδης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Φανή Λέκκα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ. Ανδρομάχη Τσουκαλά, Αικατερίνη Σκιντζού, Σπυρίδων Οικονόμου, Γρηγόριος Καραδήμας, Χριστίνα Θεοδωρίδου, Πηνελόπη Μπρούτα και Βάλια Χριστακοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet