Βραβείο από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Βραβείο από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στον Δήμο Αμαρουσίου

Για τη φιλοζωική δράση του τιμήθηκε από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ο Δήμος Αμαρουσίου.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται: «Ο Δήμος Αμαρουσίου ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα της προστασίας, του σεβασμού και της αγάπης στα ζώα, εφαρμόζει ανελλιπώς από το έτος 2007 πρόγραμμα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και είναι ο μοναδικός Δήμος που πιστοποιείται κάθε χρόνο από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την εκτέλεση της καλής λειτουργίας του προγράμματος.

Βραβείο από την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στον Δήμο Αμαρουσίου

»Ως ένδειξη αναγνώρισης, της εξέχουσας φιλοζωικής δράσης του και της μακροχρόνιας συμβολής του στο έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, ο πρόεδρος Κωστής Ζώης απέμεινε στον Δήμο Αμαρουσίου τιμητική βράβευση, στην εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών του».

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου, ο υπεύθυνος του προγράμματος, Μιχάλης Τζωρτζάκης.

Σε σχετικό μήνυμά του, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ευαισθητοποιημένος στα θέματα της φιλοζωίας, υπογραμμίζει τον σεβασμό και την ευθύνη που πρέπει να δείχνουμε απέναντι στα ζώα, που αποτελούν, όπως σημειώνεται, δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας μας, των αξιών μας και του πολιτισμού μας. «Στον Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχίσουμε να μεριμνούμε και να προστατεύουμε τα δικαιώματα των ζώων, ως αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας» σημειώνει ο κ. Πατούλης.

Με την ευκαιρία, αυτή ο Δήμος Αμαρουσίου υπενθυμίζει, μέσω της ανακοίνωσής του στους πολίτες, την υποχρέωσή τους στην ηλεκτρονική ταυτοποίηση και δήλωση του ζώου τους στον Δήμο, καθώς και την ανάγκη να διατηρούν καθαρή την πόλη, φροντίζοντας το περιβάλλον και την υγιεινή των ζώων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet