Βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες στην Ανώτατη Εκπαίδευση, στο Μαρούσι
Κοινωνία

Βραβεύθηκαν οι επιτυχόντες στην Ανώτατη Εκπαίδευση, στο Μαρούσι

Την επιτυχία των περισσότερων από 550 μαθητών της πόλης να εισαχθούν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας κατά το 2014, τίμησε και φέτος ο Δήμος Αμαρουσίου στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας στις εγκαταστάσεις του OTE Academy. Παρουσία καθηγητών, συγγενών αλλά και φίλων των παιδιών, τους επαίνους στους επιτυχόντες μαθητές παρέδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης, με τις ευχές του για καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Κατά την απονομή των τιμητικών επαίνων στους επιτυχόντες μαθητές του Αμαρουσίου για την κατάκτηση μίας θέσης σε ένα από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ της χώρας, ανάμεσα στους οποίους οι 37 είχαν συγκεντρώσει βαθμολογία 19 και άνω, ο κ. Πατούλης δήλωσε: «Για εμάς αυτός ο έπαινος συμβολίζει την αναγνώριση και το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουν όλοι οι μαθητές, όχι μόνο πριν τις εισαγωγικές εξετάσεις, αλλά καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους ζωής, και ιδιαίτερα στις τάξεις του Λυκείου. Σας συγχαίρω ολόψυχα για την επιτυχία σας, εύχομαι να εκπληρώσετε τα όνειρά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους καθηγητές και τους γονείς για τη σημαντική τους υποστήριξη ως συναγωνιστές των παιδιών στην πορεία τους προς την επιτυχία.

Όλοι οι μαθητές μαζί με τους επαίνους τους έλαβαν ως δώρο και ένα DVD με την ιστορία του Αμαρουσίου, ενώ οι πέντε πρώτοι ανάμεσα στους αριστούχους παρέλαβαν και από ένα MLS tablet προσφορά της Media Markt.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει ο Δήμος Αμαρουσίου στον διευθύνοντα σύμβουλο του OTE Academy Χριστόδουλο Βακάλη, για τη φιλοξενία αλλά και τη συνολική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Οι μαθητές του Αμαρουσίου που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας ήταν από το 1ο Λύκειο, το 2ο Λύκειο, το 3ο Λύκειο, το 4ο Λύκειο, το 5ο Λύκειο, το 6ο Λύκειο, το 8ο Λύκειο, το 9ο Λύκειο, το Πειραματικό Λύκειο Αναβρύτων, το 1ο ΕΠΑ.Λ, το 2ο ΕΠΑ.Λ. και το ΕΠΑ.Λ. Αναβρύτων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet