Άμεση επέμβαση για καθαρισμό ρεμάτων
Κοινωνία

Άμεση επέμβαση για καθαρισμό ρεμάτων

Συνάντηση με κατοίκους της παραρεμάτιας περιοχής που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στον Άγιο Θωμά είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά την επιτόπια αυτοψία του στην περιοχή, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδα Γαρδέλη και εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας από την Κυριακή Παντελαίου.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης στη διάρκεια της συνομιλίας του με τους κατοίκους τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα επιληφθεί του σοβαρού ζητήματος που αφορά στον καθαρισμό του ρέματος, σε επικοινωνία που θα έχει με τους αρμοδίους της Περιφέρειας, στην οποία ανήκει η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων.

Επίσης, ο κ. Γ. Πατούλης εξήγησε στους κατοίκους ότι θα δοθεί μόνιμη και οριστική λύση με τη διευθέτηση της οριοθέτησης του ρέματος που βρίσκεται στο στάδιο έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος, καθώς οι δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητα επί των ρεμάτων, αφού την ευθύνη για αυτά έχουν αποκλειστικά η ΕΥΔΑΠ και το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η σημερινή δημοτική αρχή είναι η πρώτη που ξεκίνησε τη μελέτη οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς για να λυθούν οριστικά τα θέματα εντάξεων των περιοχών στο Σχέδιο Πόλης και επιπλέον να προχωρήσει το επόμενο στάδιο στα τμήματα του ρέματος που χρήζουν διευθέτησης, όπως αναφέρεται στην μελέτη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet