Γ. Πατούλης: “Κανείς εργαζόμενος δεν θα χάσει τη δουλειά του”
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: “Κανείς εργαζόμενος δεν θα χάσει τη δουλειά του”

Συνάντηση με τους εργαζόμενους (ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου) του Δήμου είχε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος και τους διαβεβαίωσε ότι δεν κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας τους. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Κανείς εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά του» δήλωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση με τους εργαζόμενους ΙΔΑΧ, απαντώντας σε όσους ενόψει των δημοτικών εκλογών παραπληροφορούν και διαδίδουν ψεύτικα διλήμματα. «Δεν θα ακολουθήσουμε πρακτικές κομματαρχών” -τόνισε- “οι οποίοι στην προσπάθειά τους να κερδίσουν ως κομματικό λάφυρο τον Δήμο Αμαρουσίου χρησιμοποιούν αθέμιτους και ψεύτικους τρόπους πληροφόρησης. Εμείς δημόσια έχουμε δηλώσει ότι κόμμα μας είναι το Μαρούσι. Εκτιμούμε και τιμούμε τους εργαζομένους μας ως μέλη της μεγάλης οικογένειας που λέγεται Μαρούσι».

Σε μία σύντομη αναδρομή για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, τον Οργανισμό Εργασίας και τα Νομικά Πρόσωπα, σε θέσεις αορίστου χρόνου στον Δήμο, ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπενθύμισε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της δύσκολης προσπάθειας που ανελήφθη με προσωπική πρωτοβουλία του στη διάρκεια της πρώτης δημαρχιακής θητείας, που καταδεικνύει και τη σταθερή βούληση της δημοτικής αρχής ότι «κανείς εργαζόμενος δεν περισσεύει στον Δήμο Αμαρουσίου».

Αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλισης των οχημάτων και “την παραπληροφόρηση” που-όπως είπε- επιχειρείται, ο κ. Γ. Πατούλης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί “το ψέμα που μόνο στόχο έχει να μολύνει και να διαπομπεύσει την πόλη, η οποία κινείται με άλλες ταχύτητες στο μέλλον”, προσθέτοντας: «Κάποιοι εάν δεν θέλουν να παραμείνουν στη μοναξιά του παρελθόντος πρέπει να αλλάξουν».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και αλληλεγγύης προς όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου στη νέα εποχή για την πόλη, μέσα από τη σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί όλα τα χρόνια της συνεργασίας για το καλό της πόλης και των κατοίκων, όπως ανέφερε, για να καταλήξει:

«Το Μαρούσι από το επόμενο εξάμηνο κιόλας θα πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα της χώρας, επ΄ ωφελεία των κατοίκων και πολιτών του. Το Μαρούσι έχει προετοιμασθεί τα προηγούμενα χρόνια για τη μεγάλη αλλαγή στην Αυτοδιοίκηση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Τη μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Σε αυτή την προσπάθειά μας θέλουμε τους εργαζόμενους κοντά μας ως μία μεγάλη συμπαγή ομάδα. Έχουμε αποδείξει την αγάπη μας, η οποία δεν έχει κομματικά κριτήρια. Αυτή την ενότητα ζητώ να καλλιεργήσουμε, αυτή τη σχέση υπόσχομαι να έχουμε με τους εργαζόμενους μας. Θα εμποδίσουμε και θα σταματήσουμε κάθε προσπάθεια που θα απειλεί τη σταθερή εργασιακή σχέση των εργαζομένων μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet