Γ. Πατούλης: Να αναβαθμιστεί η μονάδα ΠΕΔΥ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Να αναβαθμιστεί η μονάδα ΠΕΔΥ Αμαρουσίου

Θέματα για την εύρυθμη λειτουργία της Μονάδας Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ) Αμαρουσίου, που αντικατέστησε το πρώην ΙΚΑ, συζήτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης με τον διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Βασίλη Κοντοζαμάνη, στη διάρκεια επίσκεψής του στο πολυιατρείο.

Ο κ. Γ. Πατούλης αφού ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος ζήτησε από τον διοικητή κ. Β. Κοντοζαμάνη, να μπορεί να γίνονται, επίσης, ακτινολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις στο πολυιατρείο του ΠΕΔΥ Αμαρουσίου. Επίσης, ζήτησε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΠΕΔΥ προκειμένου να υπάρξει μέριμνα για τους ανασφάλιστους πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου.

Όσον αφορά στη Μονάδα ΠΕΔΥ Αμαρουσίου ο δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης ζήτησε, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, να ενισχυθεί με ιατρικό προσωπικό και την κατάλληλη υποδομή προκειμένου να μπορούν να πραγματοποιούνται και ιατρικές εξετάσεις και να μετατραπεί σε ένα Κέντρο Υγείας Βορείων Προαστίων. Από την πλευρά του ο κ. Β. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε ότι η ΔΥΠΕ θα εξετάσει τα αιτήματα και θα υπάρξει νεότερη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο διευθυντής του ΠΕΔΥ Αμαρουσίου Κωνσταντίνος Καλλικούρδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet