Γ. Πατούλης: Στο Μαρούσι επενδύουμε στα παιδιά μας, στη γνώση και στα σχολεία μας
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Στο Μαρούσι επενδύουμε στα παιδιά μας, στη γνώση και στα σχολεία μας

Μήνυμα απευθύνει προς τους μαθητές τχν σχολείων του Δήμου Αμαρουσίου ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο κ. Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Μία νέα σχολική περίοδος, μία νέα εμπειρία ξεκινά για όλα εσάς τα παιδιά της πόλης μας, με την έναρξη της φετινής χρονιάς. Στο πλευρό σας παιδαγωγοί και γονείς θα σας ακολουθήσουν στα νέα σας βήματα, θα σας στηρίξουν, θα μοιραστούν τα άγχη και τις αγωνίες σας, τις χαρές και τις επιτυχίες σας.

»Σε όλους εσάς τους μαθητές της πόλης μας εύχομαι η νέα αυτή χρονιά που ξεκινά να σας χαρίσει πολλές γνώσεις, συγκινήσεις και κατακτήσεις.

»Εμείς ως Δήμος επενδύουμε σε εσάς, που είστε το μέλλον της πατρίδας μας. Επενδύουμε στα δημόσια σχολεία της πόλης μας. Με πρότυπες δομές που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την ιδιωτική εκπαίδευση, επιμελώς φροντισμένες με τη συνεργασία των σχολικών επιτροπών και των εκπαιδευτικών, αλλά και όσον αφορά στην ποιότητα εκπαίδευσης και λειτουργίας, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τη μόρφωση των παιδιών μας.

»Σε αυτή την κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για τη χώρα, η επένδυση στη γνώση και στην άρτια εκπαίδευση όλων εσάς, των παιδιών μας, η δυνατότητα πρόσβασής σας, χωρίς καμία εξαίρεση, στο αγαθό της μόρφωσης, είναι τα “θεμέλια” για την ουσιαστική και αποτελεσματική αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας μας.

»Στο Μαρούσι αξιοποιούμε κάθε πρόσφορο μέσον για να σας εξασφαλίσουμε ένα όμορφο, ασφαλές και υγιεινό σχολικό περιβάλλον. Το ίδιο καθήκον έχει και η Πολιτεία, να σας προσφέρει ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο, ίσων ευκαιριών όπου θα παρέχονται οι δυνατότητες να διευρύνετε τις δεξιότητές σας και ως αυριανοί πολίτες να μπορείτε να συμβάλλετε στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

»Είμαστε κοντά σας να σας στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστείτε. Είμαστε κοντά σας να σας ανοίξουμε τον δρόμο προς ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε δημιουργικά τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητές σας στον τόπο μας, να κάνετε πράξη τα όνειρά σας στην πατρίδα μας που σας έχει ανάγκη.

»Είναι καιρός να μπει ένα τέλος σε αυτή τη διαρροή της νεολαίας μας στο εξωτερικό, του σημαντικότερου κεφαλαίου μας για το μέλλον της πατρίδας μας.

»Οι προσωπικές μου ευχές και όλων των εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά ας συνοδεύουν τα νέα σας μαθητικά βήματα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet